Laatste woning in De Sluismeester: nu kopen = snel wonen!

01 mei 2024

Ben je op zoek naar een royale nieuwbouwwoning waar je al op korte termijn kunt wonen? Dan is de laatste beschikbare woning in De Sluismeester de plek voor jou. Deze woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 185 m² en kan al voor de zomer bewoond worden.

De nog beschikbare woning betreft een hoekwoning (bouwnummer D01) en biedt jou met het royale woonoppervlak en maar liefst 5 slaapkamers meer dan genoeg plek voor jouw hele gezin. Daarnaast heeft de woning ook nog een grote ruimte die je nog naar wens kunt indelen. De split-level woonkamer en keuken maken de woning extra bijzonder. Verder wordt de woning ook nog voorzien van een complete badkamer en een voor- en achtertuin en beschik je over een eigen parkeerplaats en berging in de stallingsgarage. Zo hoef je na een lange werkdag niet op zoek naar een plek om je auto te parkeren. De koopsom voor deze woning bedraagt € 775.000,- v.o.n.

De voordelen van nieuwbouw
In De Sluismeester in Vianen geniet je optimaal van de rust, de ruimte en het groen. Ook profiteer je er van alle voordelen van nieuwbouw. Zo is je woning gasloos en onder andere voorzien van een warmtepomp en PV-panelen. Hier woon je dus energiezuinig en lever je ook nog een mooie bijdrage aan het milieu. Daarnaast is de woning helemaal nieuw, waardoor je je de eerste jaren niet bezig hoeft te houden met onderhoud. Dat is fijn!

Droomwoning gevonden?
Heb jij in deze royale hoekwoning jouw droomwoning gevonden? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. En wie weet woon jij al op korte termijn in jouw splinternieuwe woning op deze fantastische locatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluismeester?

Bekijk ook het project Sluismeester

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluismeester

Vianen

1 woning beschikbaar
154m - 185m woonoppervlakte
€ 667.500 tot € 775.000