Binnenkort in verhuur: Fultonpark, Nieuwegein

01 mei 2024

Slim, luxe en duurzaam; het zijn kenmerken van het nieuwbouwproject Fultonpark in Nieuwegein. Er komen in totaal 137 huurappartementen met woonoppervlaktes variërend van 37 tot maar liefst 133 m². De verhuur van de eerste fase start medio mei/juni.

De eerste fase van Fultonpark bestaat uit 79 exclusieve woningen, voornamelijk twee- en driekamerappartementen. Dankzij de ruime variatie in woonoppervlak vind je hier altijd wel een appartement dat bij jou past. Ze zijn standaard voorzien van een complete keuken, luxe sanitair, comfortabele vloerverwarming en een eigen buitenruimte. De vloeren, wanden en plinten van de appartementen worden compleet afgewerkt, zodat ze bij oplevering direct klaar zijn om in te wonen. Ook fijn: de appartementen zijn gasloos en beschikken over een warmtepomp en eigen zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat je ook nog eens profiteert van lage energiekosten.

Centrale locatie
Fultonpark heeft een centrale ligging. Binnen 10 minuten zit je op centrale uitvalswegen richting Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem en 's Hertogenbosch. In de omgeving van Fultonpark vind je diverse historische monumenten, zoals Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen die allebei om de hoek liggen. Rijnhuizen transformeert langzaam naar een fantastische woonlocatie, waar wonen en werken hand in hand gaan.

Blijf op de hoogte
Heb je interesse in wonen in Fultonpark en wil je graag op de hoogte blijven van de definitieve start verhuur datum? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject en we houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Fultonpark?

Bekijk ook het project Fultonpark

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Fultonpark

Nieuwegein

60m - 134m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend